Огромна промяна! Къде отива ген. Атанасов

И какво е казал в очите на Христо Иванов

Огромна промяна! Къде отива ген. Атанасов | StandartNews.com

Докато въпросът Дали да има преговори с ГЕРБ за съставяне на правителство тресе обединението ПП-ДБ, единствено съпредседателят на ДБ – ген. Атанас Атанасов, е учудващо тих.

Джобният политик е делегирал изцяло партийните функции на Христо Иванов и дума не издумва за следизборния крах на оказалата се доста неудачна коалиция.

Запознати от жълтопаветните кулоари издават, че ексшефът на НСС поставил директно нещата в лицето на партньора си Христо Иванов.

Без много да се церемони, той му заявил: „Прави, каквото искаш, аз искам да се пенсионирам като депутат. През септември подавам документи в НОИ, ти прави сметките“.

Истината е, че Атанасов отдавна си е навлякъл гнева на партийния актив с пасивността си, откакто на 10 юни 2017 г. стана лидер на ДСБ на мястото на подалия оставка сред изборната катастрофа Радан Кънев.

За разлика от по-младия си колега той не мърда от поста вече шеста година, макар да отнесе много по-големи електорални шамари от предшественика си.

Атанасов комуникира с подопечните си партийци с лозунги в стил „Работническо дело“ и тъмносините масово негодуват срещу него и го съветват да се пенсионира, давайки си заслужена почивка, за да престане да носи негативи на формацията с недотам „неопетнената“ си биография, пише Уикенд.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай