Невъзможно шоу! Петков и Костадинов разтресоха мрежата

Екшъните в НС продължават

Невъзможно шоу! Петков и Костадинов разтресоха мрежата | StandartNews.com

Цирковете в парламента в първия ден на новото правителство продължават с пълна пара!

Сблъсъкът между Кирил Петков и Костадин Костадинов предизвика предимно смях в мрежата. До него се стигна, след като "Възраждане" отново обградиха Явор Божанков на трибуната на НС.

 

По-късно стана ясно, че председателят на Народното събрание Росен Желязков е наложил наказание с порицание на шестима депутати за нарушаване на реда в пленарната зала. Това са Георги Георгиев от ПП-ДБ и Деян Николов, Емил Янков, Стоян Таслаков, Славчо Крумов и Костадин Костадинов от “Възраждане”. 

Петков нахлу в стаята на "Възраждане", за да говори с лидера на третата политическа сила относно случилото се в залата, но вместо това Костадинов изгони съпредседателя на втората политическа сила.

"Нито един народен представител не може да спира да говори друг народен представител", заяви Петков, но беше надвикан от Костадинов. 

"Г-н Петков, напуснете стаята. Нямате място в тази стая, не бъдете нагъл", заяви Костадинов и обвини бившия премиер, че не представлява българския народ, а американския посланик. 

Двамата си размениха взаимни обвинения, че другият е "неадекватен".

"Г-н Петков, вашите зеници са разширени. изглеждате ми неадекватен", каза Костадинов. "Вие сте неадекватен", отвърна Петков.

Накрая Петков напусна стаята с думите: "С този човек не може да има разговор". 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай