НДСВ започва предизборна кампания през декември

НДСВ започва предизборна кампания през декември | StandartNews.com

София. Председателят на НДСВ Антония Първанова излезе с отворено писмо до структурите и членовете на НДСВ в цялата страна, в което обявява предстоящото начало на национална предизборна кампания на партията. Това съобщиха от пресцентъра на НДСВ.

На 15 декември НДСВ свиква Националния си съвет, за да даде старт на кампанията. Целта ни е да стегнем редиците си, да мобилизираме структурите си и заедно да се преборим за връщане на НДСВ в голямата политика, пише в писмото на Първанова.

Формацията смята да започне кампания по набиране на подписи за задължителното гласуване, пише в друго съобщение на партията, съобщава БТА. Това е инициатива на партията от 2005 година, допълват от НДСВ.

Партията започва мащабна национална кампания за събиране на подписи за въвеждане на задължително гласуване. НДСВ призовава всички партии, граждански организации и граждани да подкрепят тази съществена промяна в изборното законодателство, която не само ще промени драстично статуквото, но и ще блокира неговото възпроизводство, пише в съобщението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай