Напрежение в парламента! Денков скастри Борисов

Предстоят важни преговори

Напрежение в парламента! Денков скастри Борисов | StandartNews.com

Следващите два дни ще бъдат ключови за преговори. Ще остана лично аз вярна на правилото, че мълчанието е злато. За да си дадем шанс преговорите да протекат в детайл със солидна основа и в солидна посока. Това заяви вицепремиерът в оставка Мария Габриел по време на отчета за дейността на правителството по отношение на оценката на министрите.

„Действително имаме цялата основа, цялата предварителна информация, цялото разбиране на сложността и на важността на процесите, които се случват в България, за да влезем конструктивно в преговори и да излезем с позитивен резултат. Това очакваме в следващите няколко дни. Моля ви, бъдете търпеливи“, призова и премиерът в оставка акад. Николай Денков.

 

По отношение на последната оферта на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов той заяви: „Изказвания ще чуваме най-различни от хора, които често си менят мнението и в рамките на едно изказване или от сутринта до вечерта. Свикнали сме с това. Важното е, че преговорите няма да протекат по този начин, а точка по точка, ще видим къде е несъгласието и къде има различия“.

„Въпросът с кой министър и как ще работя, важи също толкова за министър на финансите, както за всеки друг министър“, заяви в отговор на журналистически въпрос Мария Габриел. „Сега въпросът е начинът, по който се случват решенията, така да са обсъдени предварително, добре координирани, че да не се окажем в ситуация, в която ги разбираме от медиите

„Не искам да мисля за никакви други варианти отвъд следващите няколко дни, в които хората, които сме в преговорните екипи, сме хора имащи опит, отстояващи ценности и принципи и имащи ясна визия за България“, коментира тя по отношение на предстоящите преговори между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

„Дали с първи, дали с втори мандат, няма значение. Аз лично ще работя да стане с първия мандат“, увери акад. Денков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи