На юбилея си! Ахмед Доган дава 70 ифтара

На 29 март той навършва 70 години

На юбилея си! Ахмед Доган дава 70 ифтара | StandartNews.com

70 благотворителни вечери ифтар ще даде на 29 март почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган в цялата страна. На 29 март той има юбилей – навършва 70 години.

Тъй като датата е в Свещения месец Рамазан, д-р Доган няма да чества празника си, уточни пресцентърът на ДПС.

В отговор на многобройните запитвания относно тържественото отбелязване на кръглата годишнина на почетния  председател на ДПС, пресцентърът на партията информира, че „поради свещения месец Рамазан и динамичната политическа обстановка в страната ни, честването се отлага за неопределено време”. Вместо това Доган ще даде 70 ифтара в страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
8 Коментара
Егея
преди 1 месец

Рядко ограничено и нагло извънземно! Как юмруците не го заболяха да се удря по гърдите и как Вселената още го търпи?! Никога няма да види деца в детската Си градина! Пуста ще бъде! "Построена" Е от парите на злощастният Народ на България! И когато бобайко отлети, тогава ще се напълни с дечица!

Откажи
Иванов
преди 1 месец

Тия рязани карабини дето се турчеят трябваше отдавна да са натирени от България,и да им се отнеме бг паспорт,а тези които останат да се задължат първите две имена да са български,така с времето нито ДПС нито Турция щеше да ги ползва за да се меси в политиката ни

Откажи
Миро
преди 1 месец

Точно

Откажи
Гост
преди 1 месец

И нямат българска дума за ифтар!

Откажи
Панагюреца
преди 1 месец

Абе овчо пинчерин половината от населението на майка България е мюсюлманско ти кого откаде гониш или ти си за влак,куфар,Казан пък и там са мюслита.

Откажи
Стефан
преди 1 месец

До автора: Човекът има годишнина, а не юбилей! Юбилей е когато човек направи 50 или 100! За уточнение....

Откажи