Момчил Неков подкрепи Антон Георгиев и кандидатите на БСП за Плевен

Момчил Неков подкрепи Антон Георгиев и кандидатите на БСП за Плевен | StandartNews.com

„Антон Георгиев е доказан професионалист и много уважаван от местния бизнес. Въпреки пречките, това ще бъде следващият кмет на Плевен". Така председателят на БСП-Плевен Цветко Цветков представи кандидатът за кмет на Плевен, подкрепен от БСП, Антон Георгиев на евродепутата от левицата Момчил Неков. Той пристигна в града, за да подкрепи Георгиев и да му пожелае успех на местните избори. Според Цветков кандидатът на БСП води в социологическите проучвания.

„Разчитаме на подкрепата на нашите евродепутати в европейските институции", заяви Антон Георгиев и пожела след изборите да бъде организирана среща с Неков, на която да обсъдят спокойно възможностите, които дават европрограмите за развитие на младите хора, както и директните програми, от които могат да се възползват общините. Цветков допълни, че би било да добре да обсъдят, заедно със земеделските производители, възможностите, които ПРСР дава на производителите, така че да затворят цикъла.

„Ще съдействам на земеделските производители да създадат организации на производители. Защото така те ще имат много повече възможности за по-добра защита пред големите вериги, ще могат да кандидатстват за по-голямо съфинансиране за изграждане на фабрики за преработка на продукция. Ще работя за това да бъда гласа на българските земеделски производители в ЕП.

По време на срещата бяха обсъдени добрите шансове на БСП в общината, както и политическата ситуация в общината.
На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от БСП, както и областният и общинският председател на младежката структура на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай