Местан: Мадан е пример за управление

Местан: Мадан е пример за управление | StandartNews.com

Благодаря, Фахри, че показа истинското лице на ДПС, заяви лидерът на движението

Централният лъч на ДПС посети няколко смолянски общини, сред които Мадан и Рудозем. Пред избирателите в Мадан Лютви Местан заяви, че е много щастлив председател на политическа сила, посочила един достоен мъж и доблестен политик като Фахри Молайсенов за кмет. "Защото днес виждаме обновен град и всеотдаен кмет, който е започнал предизборната кампания още с избирането си преди четири години", каза Местан.

Той допълни: "Фахри Молайсенов провежда кампанията си в продължение на четири години с реална грижа за инфраструктурата на Мадан, с реална грижа за всеки един маданчанин. Благодаря, Фахри, че показа истинското лице на ДПС, показа как ДПС може да управлява в нашата Родопа планина."

По-късно в с. Чепинци, община Рудозем, Местан заяви: "Правя един поклон на всички избиратели и от Чепинци, и от Рудозем за това, което направихте преди 4 години, избирайки Румен Пехливанов. Благодаря ви сърдечно, защото преодоляхте предразсъдъци, страхове, заради които все още не успяваме да изберем кмета на Девин и Доспат, но в Рудозем успяхте. Преодоляхте вътре в себе си определени задръжки, за да се радвате на едно толкова успешно управление. Примерът ви ще бъде последван и от Доспат, и от Девин. Убеден съм, ако не сега, в близка перспектива и от Смолян, защото сме партия, която не разделя, а обединява. Защото сме истинска българска либерална партия, по-патриотична от редица пишман патриоти".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай