Маските паднаха! Топ психиатър разгада политиците

Петков не може да владее емоциите си, каза д-р Илия Илиев

Маските паднаха! Топ психиатър разгада политиците | StandartNews.com

Могат ли преговорите за съвместно управление да се определят като игра на нерви? Отговорите дава психиатърът д-р Илия Илиев, който преди 1989 г. е подготвял българските разузнавачи за работа под прикритие. В предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS той акцентира на водещите политици в страната.

Експертът анализира репликите и жестовете на Кирил Петков в Народното събрание. По негови думи депутатът не желае да води дискусии. Психиатърът смята, че Петков не може да владее емоциите си.

Д-р Илиев анализира и репликите на президента Радев при връчване на мандата на ПП-ДБ. По негови думи поведението на Радев е „бащинско смъмряне, в което има немалка доза презрение”.  Той смята, че президентът е изпуснал емоцията си, заради помощта, която е оказал на ПП и последвалото отношение от тяхна страна към него.

Психиатърът коментира и думите на Бойко Борисов през изминалата седмица. Той смята, че лидерът на ГЕРБ показва скрито задоволство от ситуацията. „Той е артистичен и умен човек, но не му издържат нервите да играят банална игра, която повечето хора не харесват”, допълни той.

Лекарят анализира и думите на Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание, опрвавени към ПП-ДБ. „Тя е комсомолската секретарка, която винаги вижда по-далече от другите и знае повече. Но тя наистина знае повече и е по-добър политик”, каза той.

Илиев коментира и думите на Атанас Атанасов от трибуната на парламента при прочитане на декларацията. „Това е човек, на когото са потънали гемиите. Имаше унижение, даже трудни за гледане емоционални моменти”, заяви той.

Експертът каза, че Главчев е подходящ избор за премиер, който да проведе предсрочните избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай