Марешки: Ще се кандидатирам за президент

Марешки: Ще се кандидатирам за президент | StandartNews.com

Бизнесменът Веселин Марешки обяви решението си да се кандидатира за президент на предстоящите избори. Според социологическите изследвания от последните месеци, Марешки е разпознаваем от 90% от българите, а персоналният му рейтинг надхвърля 20%. 

"Вчера потвърдих, че ще се кандидатирам за Президент на България. Това е волята на Вас, хората. Обещах, че ако бъда избран, ще малтретирам всеки ден тези, които мародерстват българския народ. Ще ги поставя в невъзможност да извършват тези действия!", обяви в личния си профил в социалните мрежи Марешки след  гостуването си в "Часът на Милен Цветков" по Nova TV.

"Към днешна дата  вие можете да защитите собствения си интерес. Подпишете се в подписката за Референдум 2016, за да
има регулация в цената на горивата и да забраним ограбването на българския народ", призовава бизнесменът. 

В момента тече кампания за досъбиране на подписи за провеждане на Референдум 2016 и преминаване на бройката от 400 000 легитмни подписа, като крайният срок за това е 30 април. Основният въпрос в кампанията е за въвеждане на регулация в цените на горивата, като така ще се лимитира възможността търговците да слагат неограничени надценки на бързооборотна стока, каквато са горивата. Пример за това е цената на автогаза, която се продава с почти 50% надценка в София и голяма част от страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай