Манолова държала под око "Мултипринт" преди изборите

Манолова държала под око "Мултипринт" преди изборите | StandartNews.com

София. Следях процеса с печатането на бюлетините още от спечелването на обществената поръчка от "Мултипринт". Така коментира Мая Манолова от БСП скандала с подадения от нея сигнал за бюлетините в Костинброд. В интервю за Нова телевизия тя разкри, че на няколко пъти пе получила достатъчно достоверна информация и се убедила, че се готви манипулация на изборите и затова е подала сигнал. Манолова поясни, че е постъпила обратно на начина, по който Сергей Станишев е съобщил за подслушването на политици и бизнесмени.

„Подадох сигнала към прокуратурата за фалшивите бюлетини в Костинброд тихомълком, за да не се прикрият следи и за да може прокуратурата да предотврати манипулацията на изборите". Ясно ми е, че няма как да подадеш подобен сигнал в прокуратурата, да си напишеш името и това да остане скрито. Цветанов знаеше, че аз съм сигнализирала прокуратурата още в деня на подаването на този сигнал и ми проведе един разпит в едно телевизионно студио", посочи тя.

Необходима е доза смелост да се подаде такъв сигнал. Но ако един кандидат - депутат, един бъдещ депутат и една публична личност се страхува да предупреди за престъпление, какво остава за обикновените граждани, категорична бе Мая Манолова. Тя отрече , че при подаване на сигнала са и треперели ръцете и го е извършила под натиск. Манолова сочи ГЕРБ като най- голям манипулатор на изборите през последните години на изборите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай