Манолова с тежка прогноза, какво следва

Лидерът на "Изправи се, България" е хотова да поиска разследване на премиера

Манолова с тежка прогноза, какво следва | StandartNews.com

“Кирил Петков и “Продължаваме Промяната” злоупотребиха с хората от площадите и с нашето доверие. Огромната надежда, че е възможно некорумпирано, компетентно, почтено управление, което да изведе България напред - това беше промиляно. Това е техния огромен грях към българските граждани, към тези, които им се довериха, към всички които им се доверихме. Най-страшното е, че те с безумното си управление и схемите, които ще разплитат са на път да реабилитират Борисов. Олигархичния, крадлив модел на Борисов е възможно да бъде реабилитиран заради това, което прави това правителство”. това заяви лидерът на партия “Изправи се, България” Мая Манолова в предаването “денят на живо” по NOVA NEWS.

“Далаверите, в които се кълняха, че ще бъдат пресечени, схемите на ГЕРБ, които ние разобличихме, се оказаха непипнати. Tе просто надградиха тези схеми и моделът, който Борисов създаде”, категорична бе Манолова. 

По думите й, ако партия “Изправи се, България” влезе в следващ парламент, ще поиска разследване на премиера Кирил Петков. “Сделките с газа, далаверите с енергетиката, сделките с оръжие и далаверите в земеделието и в горите ще бъдат първите разгледани от следващата Комисия по ревизия”, заяви Манолова. 

Прогнозата на бившият депутат не е оптимистична.

“Съмнявам се, че в тази ситуация, когато се размениха такива тежки обвинения е възможно да се сглоби следващо правителство и стабилна конструкция”, каза Манолова и призова управляващите да се съсредоточат върху актуализацията на бюджета. 

“Най-важното в момента  е да се вземат решения, които да подкрепят хората в тази ситуация”, заяви тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай