Лена иска още хиляда пъти от същото

Бориславова с пост във Фейсбук

Лена иска още хиляда пъти от същото | StandartNews.com

Как Лена Бориславова изпрати 2022 г. и какво си пожела за 2023-а? Дясната ръка на бившия премиер Кирил Петков с пост във Фейсбук:

"2022-ра - годината, която ако имах избор дали да ми се случи пак по същия начин, със същите решения, събития, грешки и смисъл, или да я променя изцяло, бих избрала хиляди пъти отново първото! Защо? Защото има смисъл.

Има смисъл за първи път в български парламент да има цели 73 "луди" депутати за промяна (след два поредни избора!);Има смисъл, че престанахме да се страхуваме, че като застанем с ясна позиция срещу агресора и войнолюбец Путин, който атакува Украйна, изби над 40 хил. цивилни и обяви и България за неприятелска държава, няма да свърши светът ни.

Българите ще ги има.Има смисъл за първи път българско правителство да защитава интересите на България, като осигури алтернативни доставки на природен газ и говори в един глас с Европа за санкциите срещу войнолюбеца.

Има смисъл да си част от екип, който никой не може да купи, защото при сформирането си се е финансирал честно и открито, без обещания, дадени в тъмни стаи или незаконни сараи; екип, който не се управлява от тиквен хулиган от Банкя; екип, който има свободна воля, глава на раменете си и мечта, по-голяма от собствените интереси - мечта, за която продължава да се бори.Затова! Затова не се отказах. Затова няма да се откажем.Затова 2022 г. беше необходима".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай