Лена Бориславова влезе в старата си роля

В парламента трябва да се говори за политики и за приоритети

Лена Бориславова влезе в старата си роля | StandartNews.com

Зад нас са застанали над 620 хил. избиратели, които са казали "ние не искаме повече управление на ГЕРБ". Затова ние не можем да подкрепим първия мандат на ГЕРБ", обяви в интервю за бТВ Лена Бориславова.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов разкри план Б за кабинета. Голяма изненада

Тя влезе в старата си роля да наставлява своите и да бъде острие на атаката към чуждите.

"Осъзнаваме нуждата от правителство и това, че няма как сами да реализираме такова. Така, че разговорите с колегите са логична стъпка и ние трябва да намерим решение", заяви Бориславова. "Тонът на разговорите няма значение. Това, което трябва да гледаме, са резултатите. Първоначалните разговори позволиха ние да отпушим процеса по избор на председател на Народното събрание. Фактът, че вече имаме това нещо, е крайният резултат, до който доведоха тези преговори", каза тя.

ВИЖ ОЩЕ: Петков изви ръцете на Борисов, запуши устата на Ник Събев

"Ние виждаме един призив от страна на ГЕРБ, че те искат да имат признание, да получат уважение, а в същото време продължават с упреци за бюджет, който самите те са гласували. Чуваме и някои други разнопосочни сигнали за "счупена държава", което е трудно да бъде окачествено като професионален тон за разговори", коментира Бориславова.

Тя заяви, че в парламента трябва да се говори за политики и за приоритети, а взаимните нападки не помагат на никого. "Бих помолила всички колеги да говорят за политики и приоритети. Взаимните нападки не помагат на никого", каза Лена Бориславова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай