Лечева с рамо за Тачър от Трявна

Лечева с рамо за Тачър от Трявна | StandartNews.com

Таня Рачева предлага проект с бизнеса за младите хора

Петкратната световна шампионка по стрелба Весела Лечева и соцдепутатът Кирил Добрев се включиха в кампанията на червения фаворит за кмет на Трявна Таня Рачева. "Ако искаш нещо да бъде чуто, помоли мъж, ако искаш нещо да бъде направено - помоли жена - в случая Таня Рачева", цитира Маргарет Тачър с една от култовите й реплики Добрев. И допълни: "Защо Таня ли? Защото тя наистина може. Защото знам, че е човек, който с душа и сърце ще носи вашите проблеми", каза още социалистът.

"Знам, че Рачева няма никога да злоупотреби с доверието на хората. Знам, че вие ще я подкрепите и ще бъдете много близко до нея", обърна се към множеството Лечева. И допълни: "Ние сме с теб, Таня! Гласувайте с бюлетина номер пет". "В нашата листа сме заложили на равнопоставеността. Няма да говоря за проекти. Защото мисля, че проектите са инструмент, който ЕС и държавата дават в ръцете на местната власт. Считам, че всеки един кмет, който има добър екип, ще успее да разработи, спечели и да работи по тези проекти", каза по време на срещата Рачева.

По думите й като основен акцент в управленската програма за Трявна е заложено партньорство с бизнеса, за да може "младите хора в Трявна, да не напускат родното си място". "Имаме силите и възможности да положим началото на това", каза още тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай