Кръстиха "Толерантност" кафенето на Бойко и Местан

Кръстиха "Толерантност" кафенето на Бойко и Местан | StandartNews.com

В кърджалийската "Марая" вече правят и турско кафе

Кърджали. Бар грил "Марая" в Кърджали вече се казва "Maraya Tolerance". Кафенето се прочу след срещата там на лидерите на ДПС и ГЕРБ - Лютви Местан и Бойко Борисов. А собственикът Севгин Али обяви, че официално е решил да преименува бара в чест на разговора между Местан и Борисов.

Местните коментират, че "Марая" е най-известното място за срещи в Кърджали. Заведението е запазена територия както за влюбени двойки, така и за важни делови разговори. Бизнесмени и политици от региона често канят свои гости точно в "Марая". Но безспорно най-знаковата среща от последните години е именно половинчасовото пиене на кафе, което си устроиха лидерите на ГЕРБ и ДПС на 22 март в следобедните часове.

Сега собственикът на заведението е предпочел да добави думата "толерантност" към известното име на кафенето. В "Maraya Tolerance" се предлага вече и турско кафе, поясниха от бара. По време на лидерската среща Борисов настоя първоначално да пие турско кафе, но заведението не предлагаше такова. И лидерът на ГЕРБ си поръча само минерална вода. А Местан пи вода и кафе, като накрая плати и сметката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай