Комплекс „Дъбника“ във Враца аплодира Калин Каменов

Комплекс „Дъбника“ във Враца аплодира Калин Каменов | StandartNews.com

Амфитеатърът в парк "Дъбника" се оказа тесен за симпатизантите на ГЕРБ, които дойдоха лично да подкрепят Калин Каменов преди решителния балотаж на 1-ви ноември. За настроението на врачани с щавтентичен фолклор се погрижиха Поли Паскова, Здравко Мандаджиев и ансамбъл "Чинари". Фолклорният спектакъл бе подарък за жителите на комплекс "Дъбника" от ГЕРБ-Враца.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов изрази увереност в предстоящата победата и благодари на всички, допринесли за кампанията му през последните седмици. Той я определи като активна и разбираема и според него именно това е убедило хората да му гласуват доверие. „При нас няма заплахи, няма агресия и манипулации и врачани много ясно правят разликата", каза Каменов.

Въпреки непрекъснатите грозни атаки срещи него, Калин Каменов увери хората, че е спокоен, усмихнат и няма никакви съмнения в безапелационната си победа в неделя. В аванс обеща, че през следващите четири години ще работи толкова здраво и упорито, че за следващите местни избори няма да му се налага да прави предизборна кампания. Каменов подчерта, че големите градовете, където управляват успешните кметове на ГЕРБ, хората са ги преизбрали още на първи тур. Фактът, че във Враца има балотаж единствено доказва, че врачани търсят промяна и ще я постигнат до броени дни.

„Калин Каменов има подкрепата на най-голямата Парламентарна група, на правителството и лично на премиера Бойко Борисов", заяви пред събралите се симпатизанти заместник-председателят на Народното събрание Димитър Главчев, който също приъства на заключителния концерт на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай