Хр.Иванов каза защо не харесва Василев за премиер

Не може такъв да става човек извън протестите

Хр.Иванов каза защо не харесва Василев за премиер | StandartNews.com

„Не може да е премиер човек, който не е бил ден на протестите”, категоричен беше Христо Иванов, визирайки.Николай Василев.

Според него много хора виждат предателство в действията на Трифонов, а програмата от приоритети е „нащипан от оттук-оттам списък с пожелателни неща”.

Съпредседателят на ДБ Христо Иванов призова бъдещите депутати на ИТН да окажат влияние върху лидера си Слави Трифонов и да не се стига до това, предложеният от него проект вчера кабинет да бъде внесен официално в парламента.

„Нека да се върнем към здравия разум”, заяви той в "Лице в лице" по bTV. „Хората гласуваха срещу това, не можем да сменяме джипката с кабеларката”, коментира Христо Иванов.

„Не се търси подкрепа нито от нас, нито от гражданите”, категоричен беше той.

Съпредседателят на ДБ предупреди, че не иска да изгаря всички мостове за диалог с ИТН и затова не каза директно дали ще подкрепи това правителство. „Надявам се това предложение да е грешка, не модел”, обясни той.

„Хайде преди да пратим човек на Луната, да помогнем повече пенсионери да си оправят зъбите и да отидат на море”, заяви Христо Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай