Херо Мустафа влезе в президентството, събра погледите на Левицата

Посещението на US дипломатът се случва три дни след като американският закон "Магнитски" нанесе нов удар по политическия елит в България

Херо Мустафа влезе в президентството, събра погледите на Левицата | StandartNews.com

Посланичката на САЩ в България Херо Мустафа влезе на среща в президентството малко след 15 часа.

Визитата й бе уловена от обектива на фоторепортера на "Булфото", който в този момент снимаше представителите на Коалиция "ЛЕВИЦАТА", която се регистрира в ЦИК за участие в предсрочните парламентарни избори.

Паркирането на черния джип на американския дипломат № 1 в София пред "Дондуков" 2 не остана незабелязано от Румен Петков, който беше зает повече да наблюдава това събитие, отколкото изявлението на колегата му Валери Жаблянов, пише dir.bg.

Посещението на Херо Мустафа се случва три дни след като американският закон "Магнитски" нанесе нов удар по политическия елит в България.

В късния следобед на 10 февруари САЩ обяви, че санкционират бившите министри Владислав Горанов, Румен Овчаров, бившия изпълнителен директор на АЕЦ "Козлодуй" Иван Генов, председателя на "Русофили" Николай Малинов и члена на съвета на директорите на атомната централа Александър Николов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай