Караянчева кани Радев на кафе

Искам да му покажа как работи парламента, който той често напада, каза председателят на НС

Караянчева кани Радев на кафе | StandartNews.com

Председателят на парламента Цвета Караянчева ще покани на кафе в Народното събрание президента Румен Радев. Имам намерение да поканя Румен Радев на кафе в парламента, за да му разкажа какво точно се случва в този парламент, който той доста често напада и говори за рейтинга му, съобщи в предаването „Буновска пита“ Караянчева. Според нея често, когато налага вето, държавният глава не е наясно с темата.

Ако дойде обаче искам да е без Иво Христов - човека, който му пише отговорите , каза още председателят на НС.

Нямах честта да гледам интервюто на Румен Радев, но от това което четох, не съм чула нещо ново. Бих искала да чуя неговото мнение, а не заучени мисли. За мен е важно какво казва моят президент, заяви Цвета Караянчева. И допълни: „Мислех, че ще успее да бъде президент на всички граждани, но до момента виждаме, че той е такъв само за избирателите на БСП“.  Караянчева припомни, че Радев отказа среща на премиера Бойко Борисов, но прие среща с Корнелия Нинова за „Визия за България” и определи това като „много странно“.

Аз съм си Цвета от Кърджали. Първият човек от държавата съм само по конституция. Хората до мен не намират разлика в това, че съм председател на парламента. Радвам се, че имам хора, при които се връщам всяка седмица, казваме си къде сме сгрешили и какво трябва да направим занапред,  каза още Цвета Караянчева. Е увери: Няма да се главозамайвам!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай