Карастоянова вече не е зам.-председател на ПГ на ПФ

Карастоянова вече не е зам.-председател на ПГ на ПФ | StandartNews.com

Полина Карастоянова е освободена от поста заместник-председател на ПГ на Патриотичния фронт. Това стана ясно, след като в началото на днешното пленарно заседание председателят на парламента Цецка Цачева обяви, че след проведено общо събрание на ПГ на Патриотичния фронт от 19 януари, народният представител Полина Карастоянова е освободена от заеманият от нея пост на заместник-председател на групата. До основождаването и се е стигнало по нейно собствено желание.

На нейно място е избран народният представител Борис Ячев. Предстои решението да бъде отразено в регистъра на ръководството на парламентарните групи.

Припомняме, че в последния работен ден на НС миналата година стана ясно, че Карастоянова е подала оставка като зам.-председател на парламентарната група. Тя обаче остава в групата. Още тогава на заседание председателят на ПГ на ПФ Валери Симеонов е предложил зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев да заеме мястото и. След окончателно решение на Политическия съвет на коалицията и на самите депутати, оставката е вече факт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай