Карадайъ с категоричен отговор ще подкрепи ли ДПС кабинета "Габровски"

Лидерът на Движението отговори на Радомир Чолаков и ГЕРБ

Карадайъ с категоричен отговор ще подкрепи ли ДПС кабинета "Габровски" | StandartNews.com

На всички онези, които си позволяват да говорят от името на ДПС, заявявам, че решението как Движението ще постъпи спрямо предложения от проф. Габровски кабинет, ще бъде взето от ръководния колективен орган на партията – Централното оперативно бюро. То заседава във вторник. Това обяви със специален пост във Фейсбук лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Така той отговори на „всички онези, които си позволяват да говорят от името на ДПС”. По рано днес в интервю за БНТ Радомир Чолаков от ГЕРБ заяви, че ДПС ще подкрепи кабинета „Габровски”, но не било ясно кога.

Ето цялото изявление на Мустафа Карадайъ, председател на ДПС:

На всички онези, които си позволяват да говорят от името на ДПС, заявявам, че решението как Движението ще постъпи спрямо предложения от проф. Габровски кабинет, ще бъде взето от ръководния колективен орган на партията – Централното оперативно бюро. То заседава във вторник.

Още на срещата с проф. Габровски ясно и категорично заявихме: подкрепата на ДПС зависи от приоритетите на проектокабинета, от програмата, която той ще предложи и от персоналния състав.

Всякакви мнения на партии и партийци до решението на ЦОБ на ДПС са откровени лъжи и манипулации с оглед собственото им оцеляване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай