Капланов: За развитието на Равно поле са нужни нови идеи

Капланов: За развитието на Равно поле  са нужни нови идеи | StandartNews.com

За развитието на Равно поле са нужни нови идеи, нови подходи и нови решения. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Равно поле Орлин Капланов по време на представянето на управленската си програма пред жителите на селото. На събитието присъстваха народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ.

„Равно поле трябва да отвори хоризонта си за нови идеи. Трябва да работим сърцато и отговорно, да прилагаме новите финансови механизми, с които да направим населенето ни място по-добро за живеене", заяви Капланов.

„Сигурна съм, че Орлин Капланов ще работи всеотдайно за с. Равно поле и неговите жители", каза Вяла Вучкова. Тя изтъкна, че доказателство за това е изградената от него и кандидатът за общински съветник Тодор Величков площадка за фитнес на открито.

„Трудът и усилията водят до Видими резултати! Орлин Капланов е пример за това", категорична бе Вучкова.

Народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева акцентира, че Равно поле се нуждае от честност, сигурност и нови лица. „Трябва да подкрепим Орлин Капланов и Вяра Вучкова с номер 11 на 25 октомври и да постигнем победа на първи тур, за да продължи развитието на населените места и общината ни", заяви Георгиева. Тя подчерта, че отговорната местна власт, стабилното правителство, доверието на Европейските партньори са формулата за успешното развитие на община Елин Пелин. „През годините нашата основна цел бе да направим живота на хората от Елин Пелин по-добър, сигурна съм, че Вяра Вучкова и нейният екип ще продължат започнатото", подчерта Галя Георгиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай