Камбитов: Аз дадох вот за правилния път за развитие на Благоевград

Камбитов: Аз дадох вот за правилния път за развитие на Благоевград | StandartNews.com

Гласувах за ясната визия за бъдещето на Благоевград. Моят глас е за конкретната програма и конкретните проекти, които ще помогнат да продължим по правилния път за развитието на града и останалите населени места в общината. Гласувах за тези, които знаят и могат, които са доказали, че успяват. Това заяви кандидатът за кмет на Благоевград Атанас Камбитов, минути след като даде вота си в секция №26 в сградата на Второ основно училище малко преди 12,00 часа.

Той бе придружен от съпругата си, двете си дъщери и синът си. По-малката дъщеря пусна една от бюлетините в урната за късмет. „Няма обаче да кажа за кой гласувах", каза с усмивка Камбитов. И продължи със сериозния тон. „Прави ми впечатление, че има висока избирателна активност към момента. Очаквам тя да е поне 60% в областния център. Това ще е показателно, че хората вземат нещата в свои ръце и имат гражданската отговорност да гласуват и да определят кой ще управлява общината през следващите 4 години", каза още кандидатът за кмет на община Благоевград. Преди да влезе в двора на училището той и семейството му бяха посрещнати от благоевградчанката Ваня Мишева, която бе с кучето си Ия.
„Тук съм, за да донеса отново късмет на новия стар кмет на града ни, както бе преди 4 години", сподели тя. Камбитов също разкри, че дамата с кученцео са му на кадем. След като се снимаха, той влезе в сградата, за да гласува.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай