Кадиев плащал сметките на Иванчева. Ето за какво

Това разкри самият той в интервю

Кадиев плащал сметките на Иванчева. Ето за какво | StandartNews.com

Георги Кадиев плащал сметките на бившата кметица на „Младост” Десислава Иванчева. Това разкри самият той в интервю за бТВ.

Нормална държава подкрепяше 100% Иванчева за кмет на „Младост”, издигнахме я, подкрепяхме я, платихме кампанията й – 17 000 лв., каза Кадиев. И съобщи, че в кметските избори Иванчева един лев не е дала за кампанията си.

ВИЖ ОЩЕ: Десислава Иванчева бременна /ВИДЕО/

Спомням си, че садихме дръвчета – 5 дръвчета по 20 лв. Тя ми се обади и поиска да ги платим. 100 лева – платихме ги, каза Кадиев. Той съобщи, че тогава Иванчева държала магазин под наем. И разказа, че му се обадила и поискала да й поемат наема, защото е в кампания и не можела да го плаща. 1000 лв. – поехме го, каза Кадиев. Той обясни, че „Нормална държава” се е разграничила от Иванчева не заради делото срещу нея, а зарази политиката й в общината. Имахме двама зам.-кметове от „Нормална държава”, но те се разграничиха, каза Кадиев, който сега е в широка лява коалиция за изборите на 11 юли с Корнелия Нинова.  И коментира, че думите на Иванчева как си е направил пиар на неин гръб, са неблагодарност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай