Вторник,

Инж. Григор Гогов оглави Агенцията по горите

От: Failed to load user -
5115
Инж. Григор Гогов оглави Агенцията по горите
A
A
A

София. Направени са кадрови промени в Изпълнителна агенция по горите и държавните горски предприятия, съобщи зам.-министърът на земеделието и храните д-р инж. Валентина Маринова. Новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по горите е инж. Григор Гогов.

Тя посочи, че назначенията са направени вследствие на анализи и констатации за пропуски, неизпълнение на финансовите планове от предишното ръководство

За директор на Държавно горско предприятие-Благоевград е назначен Светлозар Михайлов, а за директор на Държавно горско предприятие-Смолян Айнур Ибрямова. "Това са основните промени, но има и други", анонсира Маринова.

„Сформираният екип е достатъчно отговорен и се надявам това, което е заложено като краткосрочни и дългосрочни приоритети да изпълним своевременно", каза зам. земеделският министър.

"Министерство на земеделието и храните се опитва да наложи практиката за професионализъм и за сектор „Гори", предвид че гората се създава бавно и трябва да я оставим за поколенията", заключи Маринова.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички