Гроздан Караджов: Чувствам се абсолютно самостоятелен депутат

Гроздан Караджов: Чувствам се абсолютно самостоятелен депутат | StandartNews.com

Аз съм от гражданската квота и се чувствам абсолютно самостоятелен депутат, казах си мотивите вчера, няма нужда да ги повтарям - днес депозирах искането си, като исках да се видя лично с председателя на парламента Цецка Цачева. Това заяви пред журналисти депутатът от РБ Гроздан Караджов. 

„Това е началото на истинския Реформаторски блок" – така депутатът от РБ Гроздан Караджов отговори на въпрос дали оставката на Христо Иванов и минаването в опозиция на Радан Кънев е началото на края на дясното обединение, предаде БГНЕС. Караджов също напусна председателското място в транспортната комисия вчера.

Той отново посочи, че е сигурен за поне 13 свои колеги от групата, които ще минат в опозиция, ако реформата не бъде приета във вида, който бе решен през лятото. „Те са автономни хора, декларирали са пред мен подобно поведение при подобно развитие. Може би, просто чакат да се вземе съответното политическо решение", коментира той.

Опозиция за Гроздан Караджов означава, че „няма да подкрепяме това така сформирано мнозинство, а какво точно означава вероятно ще го чуете в политическите анализи на събиранията на РБ". Той посочи, че остава в парламентарната група, защото би загубил много „инструменти" като независим депутат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай