ГЕРБ- Търговище се срещнаха с жителите на Опака

ГЕРБ- Търговище се срещнаха с жителите на Опака | StandartNews.com

Търговище. Поредната спирка  от кампанията на кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ- Търговище бе град Опака. Представителите на партията бяха посрещнати с голям интерес от жителите на градчето.

 „Ние сме тук, за да Ви представим нашата предизборна платформа и да Ви кажем, че ние от ПП ГЕРБ водим позитивна кампания. Не се поддавайте на този негативизъм, който се излива срещу ГЕРБ през последните дни. Ние имаме воля да продължим напред!”. С тези думи се обърна към своите избиратели водачът на листата за народни представители от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров.
 
Д-р Димитров  обяви на местното население основните точки политическата програма на ПП ГЕРБ. Той уточни, че от ГЕРБ държат да запазят финансовата стабилност, въпреки икономическата криза. Той допълни още, че реализирането на европроектите ще осигури доста средства за страната ни.
 
„Използвам възможността да Ви благодаря най сърдечно за подкрепата през последните години и затова, че Вие успяхте да преодолеете страха в нашия регион със смесено население. В нашата малка община нещата се променят благодарение на това, че ПП ГЕРБ управляваше успешно през последните три години и половина. По време на нашето правителство се направи много повече отколкото направиха останалите за предходните 20 години”. Това заяви Борислав Борисов. Той е кандидат за народен представител и директор на местното училище в Опака.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай