ГЕРБ: Грозна лъжа е, че са спирани пари от европрограми

ГЕРБ: Грозна лъжа е, че са спирани пари от европрограми  | StandartNews.com

От ГЕРБ определиха като "грозна лъжа" твърденията на БСП, че има спрени 1.1 млрд. лева от Брюксел по Програмата за развитие на селските райони.

"Няма писма на ЕК, няма спрени средства", заяви депутатката от ГЕРБ Мария Белова, член на земеделската комисия. "Уважаеми господа от БСП, опитът ви да втълпите на обществото как губим милиони по Програмата за развитие на селските райони е жалък предизборен трик. Предизборен, защото явно за вас президентската кампания е вече започнала". Това написа министърът на земеделието и храните Десислава Танева в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Делян Добрев пък отчете, че се наблюдава напоследък една хиперактивност у Корнелия Нинова, в което нямало лошо, защото трябвало да има силна опозиция, но това било само "парата отива в свирката". Мария Белова пък се сети за годишнината на 14 юни - две години от началото на организираните протести срещу кабинета "Орешарски". Съвпадението с изявлението на Нинова срещу ГЕРБ за спрените европари било или самоирония, или рядка форма на наглост, отбеляза депутатката.

Европа няма да ни плати 1,1 млрд.лв., обяви по-рано днес Корнелия Нинова от БСП. Повече четете ТУК. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай