Гадателката на Берлускони смая с прогноза за Борисов и кабинета

Теодора Стефанова каза кога свършва войната

Гадателката на Берлускони смая с прогноза за Борисов и кабинета | StandartNews.com

Истинска бомба в ефира хвърли Теодора Стефанова, позната у нас като гадателката на Берлускони. Тя дълги години правеше хороскопите на вече покойния италиански лидер и бе негов близък приятел. Сега Стефанова предрече бъдещето на Бойко Борисов, властта и даде прогноза за войната в Украйна.

На въпрос дали може да видим отново Бойко Борисов в амплоато на министър-председател на България, тя отговори: „За бъдещето на Борисов мога да кажа, че ще го видим и в друга светлина, на друг пост. Със сигурност ще бъде в бъдеще и няма да се оттегли изцяло от политическия живот“.

„Това, което сега се случва в България, не знам дали е коалиция или сглобка – донякъде това ще е устойчиво, докато се вземат най-важните решения. България ще влезе в Шенген, ще приеме еврото и ще направи нова Конституция. Това ще се случи в близко време и това е целта на това обединение“, каза гадателката пред бТВ.

Стефанова подчерта, че е важно да има обединение, диалог и разум.

"Кризата, която ще започне в това коалиционно споразумение, ще е от януари или февруари. Тогава виждам, че ще има срив", смята гадателката.

„Войната в Украйна е много болна тема за всички нас. Всички подкрепяме Украйна и украинския народ, тези деца, които виждаме. Представете си какво детство ще запазят. Много скоро ще се седне на важни разговори и всички ще се обединят да говорят за мир. Напрежението сега започва да ескалира за съжаление и в момента двамата лидери не могат все още да седнат да говорят. Китай ще е много важен арбитър", подчерта гадателката.

"2024 година смея да кажа, че ще бъдат прекратени всички бойни действия и ще се седне на масата за преговорите. Половината Украйна ще бъде към НАТО и Европа, а другата към Русия", предрече Стефанова.

По думите й ще има промени в политическия живот и на Русия и на Украйна.

Теодора Стефанова каза силни думи и за Силвио Берлускони. „Бог да го прости, бе прекрасен човек и приятел, голям световен лидер, голям политик. Той промени Италия. Мисля, че много неща могат да се кажат за него“, заяви Стефанова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай