Гадателката на Берлускони със сензационна прогноза за балотажа

Очертават се скандали, ще има голямо напрежение

Гадателката на Берлускони със сензационна прогноза за балотажа | StandartNews.com

„ГЕРБ ще има само една загуба на балотажа в неделя – 5-ти ноември. Не мога да кажа точно в кой град, но ще има. На другите места, в които ще се гласува за втори път, партията на Бойко Борисов ще има достатъчно стабилност и ще си запази структурите и хората“. Това заяви ексклузивно за Standartnews известната гадателка Теодора Стефанова, на чиито прогнози приживе редовно се доверяваше бившият италиански премиер, медиен магнат и предприемач Силвио Берлускони.

„В София Ваня Григорова от „БСП за България“ ще настигне Васил Терзиев от ПП-ДБ по гласове. Нека да не влияя на избирателите, но съм сигурна, че България ще продължи по европейския си път“, каза още Стефанова. 

Във Варна Иван Портних има много голямо предимство да запази позициите си като кмет, а в Пловдив с голяма вероятност ще спечели Костадин Димитров, който също е от ГЕРБ-СДС. Много по-фаворит е от конкурента си Ивайло Старибратов (ПП - ДБ), според Стефанова, която често е посещавана в дома си в Милано от много български политици с молби за лични прогнози.

„Много анализи, равносметки и скандали ще има след състезанието, което приключва в неделя. Ще има искания за касиране на изборите...Ще има голямо напрежение!", заключи Стефанова.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
9 Коментара
Само едно
преди 5 месеца

Ще ви кажа:ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО! НЯМА КАК НАЙ ОПЛЮВАНИТЕ И МРАЗЕНИ ПАРТИИ ДА ПЕЧЕЛЯТ САМО ТЕ ПЪРВИТЕ МЕСТА!ИЛИ ИМА МНОГО ИДЙОТИ КОИТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ПОЛИТИКА И ХОДЯТ ДА ПУСКАТ ЕЙ ТАКА ЗА КЕФ ЩОТО НЕ ЗНАЯТ ДРУГА ПАРТИЯ

Откажи
Иван
преди 5 месеца

Ех тези християнски атеисти надяват се на гадатели, а не на Бог. Бог мрази гадателите. Записано е!

Откажи
Цеца Меца
преди 5 месеца

Има...има много идиоти, също като теб, които искат да пишат, ама не им се отдава, защото не са сядали над букварчето в 1- ви клас...

Откажи
Кпсс
преди 5 месеца

Идиотско перпетуум мобиле дежа вю на българската политическа шизофрения и глупост това са те изборите

Откажи
Кочо Питоня
преди 5 месеца

Като я гледам, вероятно може да гадае и надвесена над фалос.

Откажи
Стун
преди 5 месеца

Ъ - ! Браво - точно на място казано !

Откажи
РОСТИСЛАВ,РАЛИН
преди 5 месеца

ТАЯ.КАТО.ХВАНЕ.МАГАРЕТО.ЗА ЧЛЕНА.И.КАЗВА.ЧЕ .Е.МЪЖКО

Откажи
Борислав Абаджиев
преди 5 месеца

НЕ НА ДЕНКОВА И МЪЖА МУ ГАБРИЕЛ!!! НЕ НА АМЕРИКАНСКИЯ *ЕВРОПЕЙСКИ*.СЪЮЗ!!!!!!! ДА НА *ВЪЗРАЖДАНЕ* И ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!

Откажи
Ники
преди 5 месеца

Как така винаги преди избори, тази измислена врачка дава прогноза и то винаги в полза на тиквата? Шашава работа!

Откажи