Сряда,

Гадателката на Берлускони разкри следващите президент и премиер

От: Агенция Стандарт -
5122
Гадателката на Берлускони разкри следващите президент и премиер
A
A
A

Отново ще бъдем на една крачка от кабинет, предсказва ясновидката на Берлускони в 7/8 ТВ.

"България ще се събуди с жена премиер и с жена президент, в различни етапи и няма да е една и съща личност. Президентска република няма да има. До 2025 г. ще се въртим в спирала от избори. Това, което предстои на 2 април, картината няма да е по-различна. Обединението на ДБ и ПП, което сега се случва, дай Боже да сгреша и да съм лош пророк. Искам нещата да се случват по най-добрия начин. Но за съжаление ще има ще има предателства, ще има неща, които няма да са в една посока, за да намерят консенсус на програми и разбирателство и няма да продължи много дълго. Пак ще сме на една крачка от кабинет както бе сега, този път ще се случи някакво правителство, което няма да бъде трайно, а с много кратък срок, 7-8 месеца до година."

Това предсказа гадателката Теодора Стефанова в предаването "Шоуто на сценаристите" по телевизията на Слави Трифонов 7/8 TV, предаде "Марица". 

„През 2024-2025 г. българите ще си намерят сами лидерите. Лидерът ще си го избере България, той не е в тази среда в момента, която виждаме в момента. На тези избори ще е много интересно, някои партии ще бъдат много изненадани от резултатите, ще има разместване. ДПС влиза много напред, с БСП ще се гонят с тях. ГЕРБ-СДС ще бъдат първа политическа сила Нов субект ще има на следващите избори. Силно ляво и дясно сега няма, но ще има 2024-2025 г.“, допълни Стефанова.

"Силвио Берлускони също вижда много неща като мен, усеща ги. Той също има някакво извънземно присъствие. Самата енергия се усеща. Не е самовлюбен, спира се пред всички. Има огромно добро сърце. Измислици са писанията за някакви бунга партита", категорична бе личната гадателка на бившия италиански премиер и някогашен собственик на "Милан".

"Казах и че Италия ще се събуди с жена министър председател. Случи се", добави тя.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията