Емине Якубова ще управлява открито

Емине Якубова ще управлява открито | StandartNews.com

Име, партия: Емине Якубова, ПП „Движение за права и свободи"
Зодия, девиз: Овен, „Знам, мога и искам"
Цели за управление в следващите 4 години:

Прозрачно управление с обществен контрол и достъп до публична информация. Подобряване на съществуващата инфраструктурата в града и селата . Благоустройство на вътрешно градски квартали със създаване на зони за отдих и развлечения. Ефективно управление и подобряване на административния капацитет на общината. Използване на съществуващи местни ресурси в сферата на туризма, земеделието и селското стопанство. Създаване на условия за разгръщане на капацитета на дребните земеделски производители, както и стимулиране на дребния и средния бизнес чрез механизмите на местното самоуправление. Реализиране на проекти по Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 по приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие". Подобряване на материалната база на спортните зали и обекти. Политики, насочени към малките населени места с цел съживяване на икономическото, социалното и културното им развитие.

С какво се гордеете във вашия град и от кое вие срам: Гордея се с голямото доверие, което ми дадоха избирателите. В лично качество нямам поводи да се срамувам от нищо.

Кое е първото нещо, което ще направите като кмет на Община Търговище: Обединяване на усилията на всички заинтересовани страни за решаване на проблемите с проекта „Рехабилитация на ВиК мрежите в гр.Търговище".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай