Двама олигарси извън страната дирижират протестите

Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева

Двама олигарси извън страната дирижират протестите | StandartNews.com

Двама олигарси извън България дирижират протестите и ги финансират. Това каза председателката на НС Цвета Караянчева по бТВ.

По думите й Отровното трио и Божков не оставяли друго впечатление освен, че били мафия, която финансира протестите.

"Не смятате ли ,че Радев готви метеж? На 2ри нямаше ли такова?" попита Караянчева. Според нея върха бил, когато той вдигнал юмрук, а триото го припознало. Тя изтъкна, че по време на обръщението му към народните представители и народа, отвън сложили колони, от които да се чува речта му от залата.

Шефката на НС изтъкна, че хората, които искали промяна по нормален начин се разграничавали от триото.

"Кой проблем ще разрешим, ако подадем оставка? Имаше референдум преди няколко години, той почти успя, там имаше темата за намаляване на броя на депутатите, нека направим един дебат. Какво правим след оставка? Социологическите проучвания показват, че ГЕРБ отново ще е в парламента", каза още тя.

Караянчева даде да се разбере, че никога не са имали проблем да се разделят с някого или да подадат оставка. Но ако били отговорни трябвало да продължат да работят и да помагат на хората. 

"Не се страхуваме нито от избори, нито от служебно правителство", каза тя.

"БСП 3 месеца се разхождаха из България, като паднаха на евроизборите се прибраха тихомълком. На който не му се ходи на работа, да не ходи", каза още тя.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай