Д-р Цвета Авджиева: Разширяваме програмата за възстановяване на междублоковите пространства

Д-р Цвета Авджиева: Разширяваме програмата за възстановяване на междублоковите пространства | StandartNews.com

В откритата приемна на ГЕРБ в кв. "Полигона", кандидатът на ГЕРБ за кмет на районн „Младост" д-р Цвета Авджиева и кандидатът за общински съветник Йордан Господинов разговаряха с гражданите.

Д-р Авджиева сподели, че в своята работа винаги се е ръководила от принципа на прозрачност и всеки един реализиран проект през първия ѝ мандат винаги е бил съгласуван с всички заинтересовани страни. В тази посока, тя призова гражданите на 25.10.2015 г. да гласуват, винаги да се информират и да изказват свободно своите виждания в публичното пространство, защото всеки сам за себе си е отговорен за средата, в която живее.

Реконструирането на междублоковите пространства и изграждането на детски площадки, бяха от водещите въпроси, които вълнуваха жителите на кв. "Полигона". Д-р Авджиева увери гражданите, че гарантирането на сигурността на децата и подтикването към спортуване са водещите приоритети през втория й мандат.

С гражданите в откритата приемна на ГЕРБ разговаря и народният представител от ГЕРБ Валентин Николов, съобщиха още от пресцентъра на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай