Д.Пеевски: Не съм виждал забраната за Турция

Д.Пеевски: Не съм виждал забраната за Турция | StandartNews.com

Премиерът сега да се погледне в огледалото и да каже дали не вижда в него Прокопиев и кръга "Капитал", каза депутатът от ДПС

Не съм виждал забрана да влизам в Турция. Това заяви депутатът от ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента на въпрос дали е запознат с подобен документ от южната ни съседка.

Попитан дали това е атака спрямо него, той отговори: Вие сами си правете изводите. Питайте тези колеги, които бяха част от нас, визирайки Лютви Местан и отцепилите се с него депутати. Това е тема, която въобще не ме интересува.

Припомняме, че миналия четвъртък турски медии съобщиха, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от същата партия имат забрана да влизат в Турция. Турското посолство в София първоначално потвърди новината, но след това вече нито е потвърждаваше, нито я отричаше.

До този момент няма официална информация от турската страна за това дали такава забрана е издадена в Турция за Доган и Пеевски.

Премиерът сега да се погледне в огледалото и да каже дали не вижда в него Прокопиев и кръга "Капитал". Така депутатът от ДПС отговори по-късно на въпрос за прекратяването на търга за магистрала "Хемус".

Във връзка със слуховете за нередности по обществената поръчка за "Хемус" Делян Пеевски каза, че със слухове не работи и повтори премиерът да се погледне в огледалото и да каже дали не вижда в него Прокопиев и кръга "Капитал".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай