Дончо Захариев: Трявна заслужава десета поредна победа на ГЕРБ

Дончо Захариев: Трявна заслужава десета поредна победа на ГЕРБ | StandartNews.com

„Благодаря за доверието да бъда кандидат на ГЕРБ за кмет на Трявна. Повярвайте, това е голяма отговорност, с която трябва да се справя, а как няма да се справя като зад мен стои този отбор, най-младата листа, изпълнена само с професионалисти", каза Дончо Захариев по време на предизборен концерт на ГЕРБ, визирайки кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

„С такива хора сме обречени на победа. Трявна заслужава устойчиво развитие, трябва заслужава конкурентоспособна икономика, тревненци заслужават добър живот, добри доходи. Трявна заслужава добро управление и прозрачност в разговорите с хората", заяви още Захариев и уточни, че за всичко, което поема като ангажимент, има гарант в лицето на народния представител и областен координатор на ГЕРБ Цветомир Михов. „Бъдете сигурен, г-н Михов, че няма да Ви оставя на мира и всеки ден ще бъда при Вас да ме водите от министерство в министерство, докато не изпълним това, което сме обещали на тревненци", даде заявка Дончо Захариев.

Областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов подкрепи по категоричен начин Дончо Захариев, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плачковци Росен Манев и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и благодари на всички, които са се осмелили да дойдат в залата „Казвам осмелили, защото много хора ми казаха, че искат да са тук, но се страхуват от реваншизъм. Сигурен съм, че от кметската институция са изпратили хора тук, които да видят колко сме и кои сме. Предайте им, че нас не ни е страх и в оставащите дни до края на кампанията ще направим всичко възможно нашите послания, идеи, виждания да стигнат до всеки един тревненец по начин, който намерим за добре и ще продължим да раздаваме материали и да правим кампания. Това е наше законно право. И никой кмет или заместник-кмет няма право да забрани на хората да бъдат информирани. Аз не мога да си представя как в ХХI век в демократична държава, член на Европейски съюз, кметска институция забранява на партия да прави кампания, категоричен беше Михов. Затова аз помолих Дончо Захариев да реши нещата още на първи тур", категоричен беше областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов. Той благодари на тревненци за резултата, който ГЕРБ постигна на парламентарните избори. „Аз го приемам като послание от всички тревненци, че желаят промяна – да живеят в по-добър град – град с перспективи, град с млади хора. За нас е важно да се вслушваме във вашия глас, нещо, което сега в Трявна не се случва. Вие трябва да определите приоритетите, а не някой, който стои в един кабинет, макар с красиво резбован таван, да взема решения за вашето бъдеще и къде да има увеселителен парк. Един град не са студените зали, пътища, обществени сгради, един град това са хората и когато се чувствате защитени и чувани, тогава един град има бъдеще", каза още пред тревненци Цветомир Михов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плачковци Росен Манев заяви, че се кандидатира, защото в екипа на ГЕРБ е видял възможност да се реализират приоритетите на жителите на тревненска община. „На 25 октомври всички ще бъдем пред избор на кого да се доверим да ръководи Общината и да се грижи за населените места. Аз също бях пред избор дали да се присъединя към този прекрасен екип от професионалисти или да се пусна по течението и да чакам нещо да се случи. Аз видях в тези хора и в ПП ГЕРБ възможност нещата да се случат. Така избрах да вляза в този екип и да направя всичко възможно младите хора, които напуснаха нашия град, да се върнат", каза още Росен Манев.

За финал Дончо Захариев призова тревненци да станат част от една изключителна победа, десетата победа на ГЕРБ в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай