Добри Беливанов със 7 бързи задачи

Добри Беливанов със 7 бързи задачи | StandartNews.com

Име, партия: Добри Беливанов, ГЕРБ
Зодия, девиз: Лъв, "Важното е да останем хора" - Джордж Оруел

Цели за управление в следващите 4 години: Привличане на инвестиции, създаване на нови работни места, намаляване на данъци и такси, намаляване на таксата за детски градини, грижа за възрастните хора, намаляване на цената на питейната вода, подмяна на ВиК мрежата с европейско финансиране, благоустрояване на кварталите, саниране на всички блокове по националната програма, отваряне на общината към бизнеса и НПО. Ще бъда кмет близо до хората.
С какво се гордеете във вашия град и от кое вие срам: Гордея се с хасковлии.

Кое е първото нещо, което ще направите като кмет на Хасково: Те са всъщност седем неща. Първото ми - да разпиша указание, че всеки, който има работа в общината може да влезе в нея свободно. Второто, което ще направя е да обявя официалното си приемно време като кмет на Хасково, да разширя достъпа на гражданите до екипа ми, чрез сътрудници и чрез специалната телефонна линия, която вече обявих. Третото, което ще направя, е да поздравя служителите в администрацията. Те прекалено дълго са били изложени на стрес и на авторитарния стил на управление досега.

С икономическият ми екип ще анализираме изпълнението на бюджета - има ли необосновани и неефективни разходи, има ли средства за важни за oбщината дейности. Ще обсъдим проектобюджет за следващата 2016 г., за да го преработим, за да изпълним всички поети ангажименти посочени в предизборната ни програма. Четвъртото да проконтролирам текущите дейности по ежедневните ангажименти на общината към хасковлии. Петото - ще направя екип, който да започне да работи за привличането на инвеститори. Да определя овек, който да работи за хората от третата възраст и за селата е шестото. Накрая на работния си първи ден - ще изляза при хората навън. Защото "Кмет близо до хората", не е предизборен лозунг, а нещо с което Хасково ще се гордее в следващите години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай