Димитър Стойков сурово наказва шефа на фирмата за велоалеята

Димитър Стойков сурово наказва шефа на фирмата за велоалеята | StandartNews.com

ПЛЕВЕН

Име, партия Димитър Стойков, ПП ГЕРБ.
Зодия, девиз: Овен, "Бъди достоен, приемай истината, съхрани вярата си".
Цели за управление в следващите 4 години: Изграждане на спортна зала в Плевен, цялостно и финално реновиране на градския стадион, изграждане на още две нови детски градини, реновиране на района около чешмата "Балаклия", ул. "Добрич" и пл. "Добруджа". Обявяване на конкурс за проект и обществено обсъждане за реновиране и блогоустройство на района около арт-галерия "Илия Бешков" до средата на 2016 година и начало на дейностите до края на годината. Проектиране и изграждане на допълнителни зони за чистота и хигиена в ж.к. Сторгозия, ж.к. Дружба, ж.к. Дружба 2 и ж.к. Мара Денчева. Окончателно справяне с казуса "Презастрояване в централната градска част" и изграждане на два нови паркинга в центъра на града. Ремонт и реновиране на тротоарната настилка по улица "К. Константинов" и реновиране на спирките на градския транспорт по улицата, които и в момента се реновират. Тролейбусна линия до "9-ти квартал" с пусков срок максимум до края на годината. Това е само част от управленскита програма на ГЕРБ за Плевен. Очакваните нова работни места за управленския период са над 2700.
С какво се гореете и от какво се срамувате: Гордея се с достойните граждани, които вярват в Плевен. Срамувам се от назидателния и менторски тон на опонентите ни четири години. Можеха да бъдат полезни, а не основна пречка за развитието на града.
Кое е първото нещо, което ще направите като кмет на Плевен: Ще накажа сурово шефа на общинската фирма, направила велоалеята без разрешение. Тази велоялея струва 1500 лв. и не бива да бъде обявявана за най-скъпата велоалея в света във видимо платени репортажи по национални телевизии. И забележете, че ефирното време на национални медии е в пъти по-скъпо от парите, изразходвани за жълтите линии. Ето защо ще потърся строга отговорност от всички в общинската фирма изпълнител!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай