Депутат от ПП-ДБ засече шегата на Борисов за министрите

Добрият сценарий е да има реформаторско правителство, което да но поведе напред

Депутат от ПП-ДБ засече шегата на Борисов за министрите | StandartNews.com

Източник: бТВ

Разполагаме с не повече от 12 дни за преговори и нямаме време за губене. Разговорите трябва да започнат от управленската програма. Голямата крачка, която трябва да направим са принципите и механизмите за промяна в регулаторите. Имената на министрите няма да са препъни камък. Това обяви в интервю за бТВ в депутатът от "Продължаваме промяната-Демократична България" Владислав Панев.

Според него предложението на Бойко Борисов ПП-ДБ да получат МВнР и регулаторите, а ГЕРБ останалите министерства е шега. По думите му това не е реалистично. Панев изтъкна, че предложението 50:50 не е разпределяне на баница, а механизъм за носене на отговорност. Според него в регулаторите не трябва да има политически лица, а експерти. Алтернативата е регулаторите да бъдат бухалки, или да спират картелните, подчерта той.

Депутатът посочи, че не нови избори, а правителство, което не може да свърши нищо полезно е най-лошият сценарий. Добрият сценарий е да има реформаторско правителство, което да но поведе напред, смята той. По думите му ПП-ДБ са готови за нови избори, ако все пак се стигне до такива.

Панев е категоричен, че трябва да има писмена форма на споразумение. Девет месеца работим добре. Важно е да се свърши работа, допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи