Депутат от ИТН разкри мисията на Слави

Трифонов просто е прекалено голям за малките кресльовци, обяви Радостин Василев

Депутат от ИТН разкри мисията на Слави | StandartNews.com

Депутатът от ИТН Радостин Василев коментира петъчното интервю на Слави Трифонов пред водещия на „Панорама” Бойко Василев и разкри каква е мисията на лидера на „Има такъв народ”. Слави не търси пари, власт или слава и в това се крие огромната му свобода. Всички ние от ИТН приемаме това за мисия. Мисия да променим родината към по-добро, написа Василев във Фейсбук. И допълни: „Едно интервю на Слави обезсмисля цялата омраза и жлъч на враговете на народа с месеци назад. Просто е прекалено голям за малките кресльовци.”.

Ето целия пост на Радостин Василев:

Никой, никога не може да бъде по-истински от Слави Трифонов. Просто той приема това за мисия и осъзнава пред какво е изправен. Той не търси пари, власт или слава и в това се крие огромната му свобода. Всички ние от ИТН приемаме това за мисия. Мисия да променим родината към по-добро.

Думите на Слави от днес за отговорност и морал, са причините, заради които се захванах с тази идея. Защото Има Такъв Народ е идея преди всичко. Не съжалявам за миг в избора си и никога няма да съжалявам. Надявам се всички да сте усетили кога някой ви говори със сърцето си и кога не.

Който е гледал е разбрал за какво говоря, особено в самия край на интервюто. Имаше лична нескрита емоция от един железен човек.

Никой никога не може да докосне хората по този начин и няма нито една причина някой да вярва,че Слави би го подвел.

P.S.: Едно интервю на Слави обезмисля цялата омраза и жлъч на враговете на народа с месеци. Просто е прекалено голям за малките кресльовци. Чакам социологията с интерес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай