Делегацията на ДПС в ЕП с форум за пълната интеграция на България в ЕС

Двама представители на Европейската комисия ще приветстват гостите

Делегацията на ДПС в ЕП с форум за пълната интеграция на България в ЕС | StandartNews.com

На 18 септември (понеделник) от 10:30 часа в София Хотел Балкан ще се проведе конференцията “Все по-близък Съюз - приносът на България за пълна европейска интеграция”.

Събитието предлага открита и интерактивна дискусия между българските граждани и членовете на ЕП от "Обнови Европа“, сред които е и зам.-председателят на групата Малик Азмани. 

Участие в конференцията ще вземат и двама представители на Европейската комисия – вицепрезидентът на ЕК Вера Йоурова и комисарят по управление на кризи – Янез Ленарчич.

По-малко от година преди важните европейски избори през 2024г., конференцията дава възможност на гражданите да споделят своята гледна точка и идеи за сближаване на политиките, инструментите и възможностите на Съюза за устойчиво бъдеще. Целта е по-близък обмен и намаляване дистанцията между гражданите и европейските институции.

Достъпът за журналисти по време на конференцията е свободен, а регистрацията се извършва на място с начален час 10.00ч. или онлайн тук: https://www.eventbrite.com/e/ever-closer-union-tickets-709780762367?aff=oddtdtcreator

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай