Дарин Димитров ще отвари общината за предприемачите

Дарин Димитров ще отвари общината за предприемачите | StandartNews.com

Търговище

Име, партия: Дарин Димитров, ПП ГЕРБ
Зодия, девиз: Водолей, "Каквото и да правиш ,прави го разумно и внимавай за края му"
Цели за управление в следващите 4 години:
,
- Създаване на по-добри условия за живот и бизнес в община Търговище; Превръщане на Търговище в динамичен, сигурен, икономически силен, търговски и духовен център; Усъвършенстване на системата за административните услуги на гражданите и бизнеса; Качествени услуги и ефективна работа на общинските дружества.

Приоритетите ми са: Модерна транспортна инфраструктура; Конкурентоспособна икономика и модерно селско стопанство; Чисти и зелени населени места; Всеотдайна грижа към гражданите; Компетентна и отговорна администрация.
С какво се гордеете във вашия град и от кое вие срам: Град Търговище е разположен на приблизително еднаквото разстояние от около 100 километра от всеки от най-големите областни центрове в Североизточна България – Русе, Варна и Велико Търново, превръщайки се сам по този начин, в географски център на региона.Имаме красива природа. Много са и успехите на съгражданите ми в областта на културата,изкуството ,спорта. Приятен е и центърът на Търговище. На пътя Варна – София, на около 6-7 км от Търговище –се намира древния град Мисионис.

Срам ме е от разбитите и лоши пътища, неприветливите междублокови пространства, нереновирани детски площадки, неподдържани зони за отдих и охранителни зелени пояси покрай промишлените предприятия. Това е само малка част от неприветливата картина в града ни. Изоставени са и много от селата.

Кое е първото нещо, което ще направите като кмет на Търговище: Като лекар – щателна анамнеза, подробни изследвания, преглед на сегашното състояние и точна диагноза. След това ще премина към съвременно и точно лечение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай