Даниел Митов разпиля Асен Василев! Как е нокаутирал държавата

Разкри и дали ще се преговаря с ПП

Даниел Митов разпиля Асен Василев! Как е нокаутирал държавата | StandartNews.com

Логично е, че президентът Радев даде време за сформиране на новото Народно събрание, за да се охладят емоциите от изборите. Надявам се, че ще се прояви разум и ще има разговор с другите политически партии. Многократно подчертахме, че коалиция не предлагаме, а искаме да видим дали ще открием общи признаци и дефиниции за доброто на държавата.

Това заяви Даниел Митов от ГЕРБ пред Евронюз България.Старото правителство изостави Украйна. Не разбирам опорката за въвличането във войната. Целият Запад е въвлечен. Именно заради това трябва да очертаем ценностните линии на евроатлантизма.

Асен Василев като финансов министър се провали драматично, той докара публичните финанси до там, че едва покриваме критериите за членство в еврозоната, каза още той, цитиран от novini.bg.

Лично аз съм скептичен за преговори с "Продължаваме промяната”, защото те дойдоха с големи претенции и доказаха, че не умеят да управляват, не знаеха къде се намират. Вместо да вземат решение кои системи да променят и кои да доразвиват, те разбиха всичко.

Взеха едни чукове и почнаха да чупят всичко. Защо спряха АМ “Хемус”? Упорито повтаряха фалшиви опорни точки и накрая оставиха Северна България без инфраструктура.

И на мен не ми се разговаря с ПП, но българските граждани ни задължиха да проведем този разговор. Ние може да не се харесваме, но по-важна е отговорността пред гражданите и нацията, коментира той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай