Чобанов: Живея под наем, нямам сестра

Нямам къща в затворен комплекс, отговори столичният зам.-кмет по култура на твърдения на „Възраждане”

Чобанов: Живея под наем, нямам сестра | StandartNews.com
  • Нямам къща в затворен комплекс, всичко ми е декларирано, атакуват ме хора с болни фантазии, отговори столичният зам.-кмет по култура на твърдения на „Възраждане”

Нямам къща в затворен комплекс, нямам и сестра. Това заяви столичният заместник-кмет по културата Тодор Чобанов. Повод бе разпространена по-рано информация  от партия „Възраждане” информация, че той е собственик на новопостроена къща в кв. „Мусагеница”. Тя била в затворен и охраняван комплекс. Партията на Костадин Костадинов обвини Чобанов, че къща била изградена със средства с неизяснен произход и не била декларирана пред Столична община.

Eто пълния текст на изявлението на Тодор Чобанов:

По повод на лъжите, разпространявани от една името на една партия

Скъпи приятели,

от известно време аз и моето семейство сме обект на може би забавни, но много злонамерени твърдения.

Очевидно е, че предизборната кампания е време на компроматни атаки и борби, че някои участници в нея са готови да преминат всякакви човешки граници, за да бъдат забелязани. Искам да ви уверя, че цялото ми имущество и доходи са публични и декларирани и присъстват в съответните регистри.

Не притежавам къща в затворен комплекс, нямам и сестра, а всъщност имам двама братя. Както хиляди софиянци семейството ми се премести и живее понастоящем под наем в обитавания от нас от повече от десет години район.

Конспиративните твърдения по повод на имуществото ни са плод на болни фантазии на хора, лишени от елементарен морал, на които ще се наложи да потърся съдебна отговорност.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай