БСП-Бургас си обеща 6 места в Европарламента

БСП-Бургас си обеща 6 места в Европарламента | StandartNews.com

Столетницата планира над 100 предизборни изяви в Бургаски регион

Бургас. Минимум 6 места в Европарламента е целта на БСП на предстоящия евровот, обявиха от бургаската структура на столетницата. Местният актив гарантира, че планът ще бъде изпълнен.

"Влизаме с оптимизъм в евроизборите. Имаме увереността, че сме свършили добра работа и че сме избрали подходящите кандидати. Надяваме се да вкараме поне 6 депутати в Европарламента. Всеки резултат над този ще бъде голям успех за нас", заяви депутатът Атанас Зафиров.

Той допълни, че тази кампания е много специална и с особено голям залог. Според него Европа трябва да има по-лява и по-справедлива политика. Червените в Бургас обещаха да водят изключително и само позитивна кампания. До деня за размисъл в Бургаски регион са планирани над 100 предизборни прояви като ще се залага основно на срещи с избиратели. Местните активисти са изключително доволни от факта, че в евролистата имат свой представител в лицето на Николай Тишев, макар и на по-задна позиция. Според председателя на групата на БСП в местния парламент Евгени Мосинов, Бургас е приоритет за сегашното правителство.

"Виждате колко министри ни посетиха. Освен това очакваме и Сергей Станишев да дойде трети път в Бургас. На 30 април Министерски съвет ще заседава тук. Това красноречиво доказва, че градът ни не е забравен от правителството, а напротив, той е приоритет", заяви Мосинов и допълни, че столетницата има амбицията да увеличи много сериозно електората си в региона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай