БСП ще прави фонд за спешни операции за бедни

БСП ще прави фонд за спешни операции за бедни | StandartNews.com

Варна. Ако на 5-и октомври спечели коалиция БСП - Лява България, ще направим фонд за социално слаби хора, които се нуждаят от спешни операции. Това заяви проф. д-р Анелия Клисарова, втора в червената листа във Варна, при откриването на предизборната кампания тази вечер. По отношение на здравеопазването тя увери съгражданите си, че в малките населени места и малките болници ще бъдат назначени асистенти, така наречените фелдшери от миналото.

БСП - Лява България представи цялата си листа от 29 депутати в нея на входа на морската градина. "Първите, които водят, са двама успешни министри", каза Борислав Гуцанов, който е под номер 3 в кандидатдепутатската листа. Той посочи, че мечтата му е да види своя роден град Варна като модерен пристанищен град и старият порт да стане атракционна зона.

Водачът на листата бившият министър на отбраната Ангел Найденов беше възторжено приет с аплодисменти от публиката, защото е възпитаник на военноморското училище. Той заяви, че се очертава тежка политическа кампания и заради екзотиката на българската политическа сцена цяла плеяда партии са се устремили към заветния 1 процент, само и само да получат субсидия, други търсят трибуна за фантазиите си, а трети се впускат в битката за оцеляване, като единственото им оръжие е омразата.

На откриването във Варна беше и Мая Манолова, която е водач на листа в Кюстендил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай