Борисов напомни за приноса си в „Маказа- Нимфея”

Борисов напомни за приноса си в „Маказа- Нимфея” | StandartNews.com

София. „Честитя на всички българи новия път през Маказа и новия ГКПП „Маказа – Нимфея". Благодарение на всичките усилия, които правителството на ГЕРБ положи, успяхме да ремонтираме и завършим този важен път, който е от огромно значение за развитието на Южна България и най-вече - за хората от Кърджалийска област". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред „Фокус" след официалното пускане на пункта „Маказа-Нимфея".

"С отварянето на още една нова връзка с Гърция, всички в региона получават още една нова възможност за растеж и оживление на местната икономика, за развитието на туризма и по-лесното пътуване до Гърция", каза лидерът на ГЕРБ и уточни, че е дал обещание за пункта при многократните си срещи с граждани в Кърджали, Джебел, Кирково, Момчилград и Черноочене.

„Благодаря и на гръцкото правителство, на премиерите, с които многократно съм работил по темата Маказа, че в тези времена на криза, намериха средства, за да завършат участъка от своята страна. Така изпълнихме обещанията си към хората", продължи с благодарностите депутатът от ГЕРБ.

В 11 часа днес областните управители на Кърджали Бисер Николов и на периферия Източна Македония и Тракия Аристидис Янакидис прерязаха лентата на новия ГКПП „Маказа-Нимфея".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай