Борисов отвърна остро на Радев

Обещанията трябва да се изпълняват, заяви лидерът на ГЕБР

Борисов отвърна остро на Радев | StandartNews.com

Обещанията трябва да се изпълняват. Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна от това, което правим ние днес, държавата щеше да е друга.

Това каза пред журналисти от Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Действително положихме много труд. Много хора питат "защо е тази сглобка, защо се търпите" - ето затова се търпим. Затова президентът Радев толкова злобно сутринта говори, защото има бюджет, който не е консервативен. Много от нещата, които сме обещавали всички, ги има в бюджета", допълни Борисов

"Холандия изпълни ангажимента си и даде огромен шанс на България. Може би това "зловонно" решение е разтревожило президента. Но пък го поздравявам, че разбра колко е важно да подпише за таксите за газа. Днес и Унгария ще се присъедини към нас", каза още лидерът на ГЕРБ, предаде "ДарикНюз".

И допълни: "Въпреки че не се обичаме и харесваме в тази сглобка, променихме Конституцията и съдебната система".

По думите му, ако не са били "сменили Конституцията по този начин, както Радев я нарече "изнасилване", холандския парламент нямаше да вземе това решение за Шенген.

"Много крачки трябва да направим, за да убедим Австрия да ни подкрепи за Шенген. Следобед имаме разговори и мисля, че ще се поздравим с краен успех, но трябва да бъдем много аргументирани", каза още Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
ДЕНЧЕВ
преди 4 месеца

БОКА, ВИЕ СТЕ ЯТО КРАДЦИ И ИДИОТИ А МИСЛИТЕ НАРОДА ЗА ГЛУПАЦИ!!!!!КОЙ НАЛОЖИ ТАКСАТА СА ГАЗА И КОЙ ДНЕС Я ОТМЕНЯ??? ПРЕЗИДЕНТА ЛИ????!!!

Откажи
Mexx
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи