Благомир Коцев за аферата с машините: Изплашиха се, че губят и спретнаха "черен петък"

Отидете до урните и вземете страна, призова кандидатът за кмет на Варна

Благомир Коцев за аферата с машините: Изплашиха се, че губят и спретнаха "черен петък" | StandartNews.com

ГЕРБ, „Възраждане” и ДПС се изплашиха, че губят изборите и спретнаха един "черен петък". Така коментира кандидатът за кмет на Варна от ПП-ДБ Благомир Коцев скандала с машините за вота.

Ето и цялата позиция на Благомир Коцев:

Варненци и приятели,

ГЕРБ, „Възраждане” и ДПС се изплашиха, че губят изборите и спретнаха един  "черен петък". На разпродажба пуснаха нашите политически права – правото да
избираме и да бъдем избирани. Което е смисълът на демокрацията! Заговориха в
един глас за отлагане и отмяна на изборите - и то в Парламента, рамо до рамо с Делян Пеевски, на базата на "доклад на ДАНС".

Но ЦИК току-що обяви, че с кода всичко е наред, и че той се генерира от трима
членове на ЦИК без възможност за манипулации. Въпреки координираните действия на партиите, целящи да внушат "кражба" на кодове за изборите като предпоставка за отмяната или отлагането им.

ВИЖ ОЩЕ: Ген. Атанасов за аферата с машините: Фалшива новина, ГЕРБ губят изборите

Предизборният трик на ГЕРБ и присъдружните му сателити е ярко приложение на сталинисткия принцип "Има избори - има проблем, няма избори - няма проблем". Ако няма избори, ГЕРБ няма да паднат от власт и да се види народната любов към тях в действие. Просто страх! Това е днешният им трик срещу правото на вот на българите. Наричат си го "Машинен Костинброд", искат арест на заместник-министър, привикват независимата ЦИК, внушават "опорочаване на изборите". Ако има злоупотреба от длъжностно лице, има си закон и ред, по който се търси отговорност. А не се отменят избори!

Станахме свидетели на зле изпълнено активно мероприятие, което цели да се намали избирателната активност и да откраднат изборите "през задния вход".

Има нещо много гнило, когато Пеевски заговори за честни избори веднага след "доклад на ДАНС" и то в комбинация с Костадин Костадинов. Надали е от загриженост за гражданите.

А когато „Възраждане” и ГЕРБ започнат да ронят сълзи за „честността на вота”
- тези, които си пренасочват гласове в момента като за последно при цена от 500 лв. на глас във Варна, разбираме, че има нещо гнило. Така сценарият става съвсем прозрачен - да няма избори, или да има само чрез хартия, за да не падне ГЕРБ.

Позор и позорище едновременно! Не се поддавайте, скъпи съграждани! Излезте и гласувайте!

Уважаеми хора с демократично мислене, 27-и октомври беше превърнат от ГЕРБ, ДПС, „Възраждане” и ИТН в "черен петък”, защото се опитаха да откраднат политическите права на българските граждани и националната ни сигурност. Но срещу техния позор ние, гражданите, имаме най-голямата сила - нашия глас.

Призовавам да гласуваме масово! Ако досега сте се колебали, днес вече всичко е ясно - има лоши и добри сили. Отидете до урните и вземете страна!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай