Бащата на Петков разказа какво е за семейството Канада

Петко Петков обяви, че никога не би жертвал канадското си гражданство

Бащата на Петков разказа какво е за семейството Канада | StandartNews.com

Канада е една прекрасна държава, която ни е дала много повече от българската държава, и двамата я обичаме много. Това написа бащата на икономическия министър Кирил Петков - Петко Петков, в пост във Фейсбук. Той изрази мнение по дебата около гражданството на сина си Кирил Петков, когото вчера депутатът от ДПС Хамид Хамид нарече Г-н Шугърфейс, който много прилича на Джан Траволта.

Петко Петков категорично заявява, че самият той никога не би направил жертвата, която е направил синът му - да се откаже от канадското си гражданство, тъй като страната е направила за семейството му повече от българската държава и защото и двамата я обичат.

Според него единствената причина Кирил Петков да се откаже от канадското си гражданство е за доброто на България.

Ето целия пост на Петко Петков:

https://cdn4.focus.bg/fakti/photos/big/4ef/bashtata-na-kiril-petkov-podceniha-sina-mi-a-toi-s-usmivka-spra-miliardi-na-kradcite-1.jpgИскам да кажа, че това, което жертва Кирил - да се откаже от канадското си гражданство - аз не бих могъл да направя.

Канада е една прекрасна държава, която ни е дала много повече от българската държава, и двамата я обичаме много. Кирил намери сили в себе си и за доброто на България, направи своя избор и се отказа. В канадската практика няма такъв прецедент - някой доброволно да се откаже и после като кандидатства, да си го получи обратно.

Дано Господ помогне и неговата жертва не е била на вятъра.

Хронологията е следната. Отначало го подцениха. После той с усмивка спря милиардите на крадците, които от 30 години смучат от нашите пари. Те си помислиха - добре ще го приемем в нашия клуб и също ще ръфа кърваво месо от робите, но - изненада! Какъв е тоя? Не иска да ръфа, а иска да се бори за робите? Такъв не сме виждали. Трябва да го оваляме в лайна и да го изплашим.

Дотук така. Да видим как ще продължи!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай